Zwemvijvers en zwembaden

“Natuurlijk zwemmen, dat is het hele jaar genieten!”

Een zwemvijver in uw eigen tuin is, zowel in zomer als winter, een absolute meerwaarde. Het is niet alleen een mooie blikvanger, in de zomer geniet u ook nog van een heerlijke duik in het water. Een zwemvijver past in elk type tuin, zowel strak als landelijk. De uitwerking van uw zwemvijver gebeurt volledig op maat en met eigen keuze van vorm, grootte, afwerking en filtering. 

 

Qua filtering heeft u twee opties:

Natuurlijke filtering
Dit type filtering is op basis van lavasubstraat in combinatie met filterbeplanting, welke eventueel kan uitgebreid worden met een UVC-lamp of andere hulpmiddelen om algengroei tegen te gaan. 

 

Hydrolyse filtering
Een zwemvijver met dit type filtering geeft u een heerlijk zwembadgevoel. Het water is kristalhelder maar dan zonder het gebruik van chloor. Geen irritaties dus aan ogen en huid! Hydrolyse is een milieuvriendelijk systeem waarbij het water ontsmet wordt door het vrijkomen van oxidanten. Deze zijn krachtiger dan chloor, waardoor het water gedesinfecteerd wordt zonder het vrijkomen van schadelijke stoffen.

 

Wenst u meer informatie of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Vul het prijsaanvraagformulier in of contacteer ons.

Realisaties